chestionare auto drpciv

IA SALA DIN PRIMA!

CHESTIONARE AUTO 2024

VREI SĂ DAI DE PERMIS?


Rezolvă chestionarele noastre!

* înveţi uşor pe capitole
* ai un mediu de lucru plăcut
* poţi vedea oricând cât ai învăţat

Avem toate întrebările de la sală!


Rezolvaţi chestionare identice cu cele de la sală, iar atunci când aţi greşit veţi vedea care este răspunsul corect!

Aşa iei permisul din prima!

Test contratimp exact ca la sală!
Rezolvă chestionarele DRPCIV grupate pe capitole!

Mesaje de la utilizatorii noştri:
"Am făcut chestionarele auto oferite de voi. Cel mai mult m-a ajutat mediul de învăţare pe capitole. Am luat sala cu 26 😀. Vă mulţumesc!"
IRINA, Arad
"Foarte folositoare chestionarele auto pe care le-am găsit la voi, aceleaşi întrebări ca la sală! Felicitări pentru platformă! Am luat examenul din prima!!!"
STANCIU G., Piteşti
"Am dat la poliţie examenul de redobândire permis şi am avut întrebări exact din cele din care am facut teste auto la voi. Vă recomand cu încredere tuturor."
VASILE G., Botoşani
"Datorită vouă am luat sala fără emoţii! Felicitări! Le-am spus prietenilor să înveţe de pe site-ul vostru!"
MARIA-ELIZA E., Focşani

Utile

school ÎNVĂŢARE ÎN 2 PAŞI! IA SALA DIN PRIMA!

Chestionare DRPCIV
motorcycle Categoria A

Pentru categoria A şi subcategoriile AM, A1 şi A2 chestionarele DRPCIV cuprind 20 de întrebări, timpul de rezolvare fiind de 20 de minute, iar cursantul trebuie să răspundă corect la cel puţin 17 întrebări.

Chestionare DRPCIV
drive_eta Categoria B

Chestionarul auto pentru categoria B (B,B1) conţine 26 de întrebări și cursantului îi sunt permise maxim 4 întrebări greșite. Timpul alocat pentru un chestionar DRPCIV din categoria B este de 30 de minute.

Chestionare DRPCIV
local_shipping Categoria C

Chestionarul DRPCIV pentru categoria C (C,C1) conţine 26 de întrebări, iar cursantul trebuie să răspundă corect la cel puţin 22 de întrebări, timpul de rezolvare fiind de 30 de minute.

Chestionare DRPCIV
airport_shuttle Categoria D

Chestionarul auto pentru categoria D (D, D1, Tb, Tv) conţine 26 de întrebări, iar cursantul trebuie să răspundă corect la cel puţin 22 de întrebări. Timpul alocat pentru un chestionar DRPCIV din categoria D este de 30 de minute.

Chestionare DRPCIV
Categoria E

Pentru categoria E (BE, CE, DE, C1E, D1E) chestionarele auto DRPCIV cuprind 11 întrebări, timpul de rezolvare fiind de 15 minute, iar cursantul trebuie să răspundă corect la cel puţin 9 întrebări.

Chestionare DRPCIV
featured_video Redobândire permis

Pentru categoria Redobândire permis suspendat chestionarele auto conţin 15 întrebări, iar cursantului îî sunt permise maxim 2 întrebări greşite, timpul de rezolvare fiind de 30 de minute.