school CUM ÎNVĂŢ RAPID ŞI SIMPLU?

În zilele noastre permisul de conducere a devenit o necesitate, care mai devreme sau mai târziu te aduce în fața susținerii examenului auto.

De altfel, majoritatea tinerilor înainte de a împlini vârsta de 18 ani încep școala de șoferi pentru ca a deţine permis de conducere este un „MUST HAVE” în prezent!

Noi dorim să te ajutăm să înveţi mai uşor pentru examenul de permis. Şi dacă pregătirea pentru proba practică intră în sarcina instructorului auto pe care l-ai ales, noi, prin platforma noastră de chestionare auto DRPCIV şi prin sfaturile următoare, venim în ajutorul tău pentru pregătirea examenului de la sală.

Pregătirea pentru examenul de la sală este un aspect care trebuie luat foarte în serios de viitorul candidat. Ai nevoie de determinare, seriozitate şi încredere! Sunt multe persoane care se pregătesc efectuând câteva chestionare online cu o zi două înainte de susţinerea examenului. Deşi este un test grilă, şansele sunt foarte mici să iei examenul mergând „la ghici”.

Aşadar, tratează cu seriozitate pregătirea pentru proba teoretică dacă vrei să ai şanse reale la examenul de permis.

Să începem!
  1. Primul pas pe care trebuie să îl faci este să ÎNVEŢI! Pentru asta ţi-am pregătit materialele de învăţare de care ai nevoie:

    şi nu în ultimul rând, un mediu de învăţare foarte eficient:

    Mediul de învăţare pe capitole cuprinde chestionare cu întrebări din fiecare capitol. Tot ce trebuie să faci este să îţi alegi capitolul din care vrei să studiezi şi să începi să rezolvi chestionare. În secţiunea „Rapoartele mele” vei putea observa progresul tău pe fiecare capitol în parte. Aşa vei ştii dacă ai rezolvat toate întrebările dintr-un capitol, după care poţi trece la capitolul următor.


  2. După ce ai parcurs materialele de studiu şi mediul de învăţare pe capitole cel puţin o dată, poţi trece la ultimul pas şi anume, rezolvă chestionare auto DRPCIV din secţiunea SIMULARE EXAMEN AUTO.

    Ai la dispoziţie pe platforma noastră chestionare auto contra timp, exact ca la sală! Când ai atins numărul maxim de greşeli admise, testul va lua sfârşit şi vei fi declarat respins.

    Sfatul nostru este ca atunci când ai ajuns în acest pas să efectuezi cât mai multe chestionare auto, cu atenţie sporită, până când vei reuşi sa fii declarat ADMIS la fiecare dintre ele!

Să iei sala nu este greu, dar trebuie să fii serios în pregătirea pentru examen. Sfaturile pe care ţi le-am dat îţi garantează reuşita la proba teoretică şi îţi cresc considerabil şansele de a deveni posesor de permis.
MULT SUCCES!