drpciv uniunea europeana
Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
chestionare auto drpciv

CHESTIONARE AUTO REZOLVATE

Ştii când ai învăţat, cât ai învăţat şi iei permisul mai uşor!


Chestionare rezolvate

Rezolvaţi chestionare identice cu cele de la sală, iar atunci când aţi greşit veţi vedea care este răspunsul corect!

Aşa iei permisul din prima!

Învăţare ULTRA RAPIDĂ

Mediul de învăţare ultra rapid vă ajută să învăţaţi mult mai uşor răspunsurile la întrebările DRPCIV! Citeşte răspunsurile corecte şi apoi rezolvă chestionarul!


Învăţare pe capitole

Mediul de învățare pe capitole vă ajută să vă consolidați cunoștințele efectuând chestionare auto din fiecare capitol în parte. Întrebările sunt cele de la DRPCIV, actualizate şi verificate, cu răspunsurile corecte.

Simulare examen auto

În această secțiune veți putea efectua chestionare auto identice cu cele de la sală. Avem toate întrebările DRPCIV, actualizate în 2024. Exercițiul ideal înainte de examenul de permis!school ÎNVĂŢARE ÎN 2 PAŞI! IA SALA DIN PRIMA!

De ce să faci chestionare auto la noi?

DRPCIV-ROMANIA.ro funcționează perfect pe orice dispozitiv. Poți face testele auto DRPCIV stând în fața calculatorului, laptopului sau de oriunde direct pe tabletă sau pe mobil.

  • oferim chestionare auto DRPCIV pentru toate categoriile, actualizate și verificate;
  • oferim metoda de învățare pe capitole, care vă ajută să vă consolidați mai ușor cunostințele pentru fiecare capitol în parte;
  • în urma înregistrării vei avea acces nelimitat la toate chestionarele DRPCIV, precum şi la rapoarte care îţi arată cât ai învăţat;
  • mediu de lucru plăcut şi curat, FĂRĂ RECLAME SUPĂRĂTOARE.
drpciv Sfatul nostru

Chestionare auto
Categoria A

Pentru categoria A şi subcategoriile AM, A1 şi A2 chestionarele auto DRPCIV cuprind 20 de întrebări, timpul de rezolvare fiind de 20 de minute, iar cursantul trebuie să răspundă corect la cel puţin 17 întrebări.

Chestionare auto
Categoria B

Chestionarul auto pentru categoria B (B,B1) conţine 26 de întrebări și cursantului îi sunt permise maxim 4 întrebări greșite. Timpul alocat pentru un chestionar auto DRPCIV din categoria B este de 30 de minute.

Chestionare auto
Categoria C

Chestionarul auto DRPCIV pentru categoria C (C,C1) conţine 26 de întrebări, iar cursantul trebuie să răspundă corect la cel puţin 22 de întrebări, timpul de rezolvare fiind de 30 de minute.

Chestionare auto
Categoria D

Chestionarul auto pentru categoria D (D, D1, Tb, Tv) conţine 26 de întrebări, iar cursantul trebuie să răspundă corect la cel puţin 22 de întrebări. Timpul alocat pentru un chestionar auto DRPCIV din categoria D este de 30 de minute.

Chestionare auto
Categoria E

Pentru categoria E (BE, CE, DE, C1E, D1E) chestionarele auto DRPCIV cuprind 11 întrebări, timpul de rezolvare fiind de 15 minute, iar cursantul trebuie să răspundă corect la cel puţin 9 întrebări.

Chestionare auto
Redobândire permis

Pentru categoria Redobândire permis suspendat chestionarele auto conţin 15 întrebări, iar cursantului îî sunt permise maxim 2 întrebări greşite, timpul de rezolvare fiind de 20 de minute.


Mesaje de la utilizatorii noştri:
"Am făcut chestionarele auto oferite de voi. Cel mai mult m-a ajutat mediul de învăţare pe capitole. Am luat sala cu 26 😀. Vă mulţumesc!"
IRINA, Arad
"Foarte folositoare chestionarele auto pe care le-am găsit la voi, aceleaşi întrebări ca la sală! Felicitări pentru platformă! Am luat examenul din prima!!!"
STANCIU G., Piteşti
"Am dat la poliţie examenul de redobândire permis şi am avut întrebări exact din cele din care am facut teste auto la voi. Vă recomand cu încredere tuturor."
VASILE G., Botoşani
"Datorită vouă am luat sala fără emoţii! Felicitări! Le-am spus prietenilor să înveţe de pe site-ul vostru!"
MARIA-ELIZA E., Focşani

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.